Tempahan Edit blog :)
30.11.11 ❖ 2:05 PM ❖ 0 talks

Assalamualaikum .
Shue nak bukak tempahan mengedit blog korang . Mengedit blog nie bukannye senangkan . actually shue nak cari duit poket mase cuti nie . taknak lah asyik mintak jew dgn ummi . nak hang out pun nak pkai duitkan .takkan nak kawan jew asik belanje baik tak payah hang out klau menyusahkan orangkan . jadi shue nak buka tempahan mendegit blog untuk korang semue . sesiape yang nak boleh comment kat bawah or cari shue at Facebook atau twitter . korang boleh tengop author shue okey . shue ambil tempahan bagi yang nak pakai Template Denim dan Blogskin jew . cume tuh jew yang shue pandai . Template lain shue kurang pandai hehe :)


OLDNEW

 photo e10acee6-374b-4577-ba48-d44673cd0b9f.jpg
Adios Earth-lings! Welcome to my blog! Please be nice here n don't forget to follow me, k?

Hello im Shuamoieyy, 18 years young ,(?)
yOu are awesome :) Muuuaacch .
TUTORIAL HERE ♥
bold underline
Find Me:FACEBOOK ♥ FORMSPING ♥ TWITTER ♥ KAWAN BLOGGER ♥ GROUP BBB ♥









Eza
fiey
Esya


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other:
Edit :Shu