Letak ayat di bawah post :)
29.11.11 ❖ 10:49 PM ❖ 0 talks

ASSALAMUALAIKUM :)
Hai , tadi ade pulak request dari someone korang tahu ape yang diye request . diye cume request buat tuto cara nak tukar ayat bawah post . sorry shue tak boleh nak show ayat bawah post tu kat mane . sebab shue tak pakai blog biase . shue pkai blogskin . Untuk pengetahuan korang semue blogskin takde code untuk letak ayat bawah post . klau ade pun mungkin shue tak tahu or tak perasan :) hehe . shue nie banyak cakap kan kan . okey now we start okey :)

-- > Dashboard -- > design -- > edit html --> tick expand widget .
-- >Search kod nie

<data:post.body/>
-- > klau dah jumpe sekarang korang copy code kat bawah nie dan pastekan kat bawah kod yang kat atas tuh .

<hr/><center>AYAT KORUNK</center><hr/>
-- > korang preview dulu , klau jadi boleh save .

NOTE !

p/s : nak copy tekan ctrl+c serentak okey :)







Labels:



OLDNEW

 photo e10acee6-374b-4577-ba48-d44673cd0b9f.jpg
Adios Earth-lings! Welcome to my blog! Please be nice here n don't forget to follow me, k?

Hello im Shuamoieyy, 18 years young ,(?)
yOu are awesome :) Muuuaacch .
TUTORIAL HERE ♥
bold underline
Find Me:FACEBOOK ♥ FORMSPING ♥ TWITTER ♥ KAWAN BLOGGER ♥ GROUP BBB ♥









Eza
fiey
Esya


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other:
Edit :Shu