Terharu :(
18.9.11 ❖ 9:21 PM ❖ 0 talks


ASSALAIMUALAIKUM SEMUA BLOGGING :)
ape khabar ? sehat ? dah mkan ? . hehehe jawab dlam hati jew ye , nanti disangekan gile pulak . okeylah
jom bace entry nie , entry nie kisah perbualan kawan shue iaitu zatty n syahidin . untuk pengertahuan korang semue . syahidin nie seorang mualaf . yang dahulunya penganut india , syahidin nie diye seorng yang senyap , pemalu , bijak , baik and so on ! diye nie memang panang disentuh , bile tersentuh jew terus mengelabah ! huh nakal betol :)
Okey start perbualan diorang !

zatty      : shahidin ? bakpe syahidin takut kat perempuan ?
syahidin :syahidin bukan takut , tapi syahidin takut DOSE !

zatty terkejut dan berase sungguh malu dengan syahidin , zatty cakap kat shue and other yang diye tak pernah jumpe orng mcm syahidin . jikalau syahidin tuh hemsem , shue dah ambik diye jadi shue punye boyfriend .
org mcm nielah yang kite perlu carikan !
Okeylah that all tak sempat nak story banyak banyak , mom dah bising pulak , okeylah byebye :)
muaaaacccchhhhhhh :*


OLDNEW

 photo e10acee6-374b-4577-ba48-d44673cd0b9f.jpg
Adios Earth-lings! Welcome to my blog! Please be nice here n don't forget to follow me, k?

Hello im Shuamoieyy, 18 years young ,(?)
yOu are awesome :) Muuuaacch .
TUTORIAL HERE ♥
bold underline
Find Me:FACEBOOK ♥ FORMSPING ♥ TWITTER ♥ KAWAN BLOGGER ♥ GROUP BBB ♥









Eza
fiey
Esya


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other:
Edit :Shu