CONTEST GAMBAR PALING AWESOME
18.9.11 ❖ 10:51 PM ❖ 0 talks


hehe , tadi dah bagy salam dah kam , ouh tape bagy salam  bnyak kali pun takpe .
assalaimualaikum  ?
 tadi dah jupe contest and then terus masuk , lepas tulis entry tentang contest tadi , walkinglah kat setiap blog yang menjadi pilihan hati shue . tengah tengah walking , Ouh nO ! jumpe pulop contest yang menarik gitu . endthen rase pulak nak cube , manelah tahu dapat menang kan . join bnyak contest lagy baguskan kan .
contest nie ber tajuk  "CONTEST GAMBAR PALING AWESOME "

syarat syaratnye :

1. Mesti follow blog Anis , Faiqah , Saya , Nani and Wanny (untuk perkembangan contest)
2. Like page Anis , Faiqah , Nadiya dan Wanny (tak wajib)
3. Buat satu entry " Gambar Saya Awesome " and sertakan gambar korang yang paling awesome dalam entry tersebut

4.Tag dua orang rakan bloggers and pastikan diorang tahu
5.Linkan entry korang pada entry contest

nie gambar yang akan shue pertaruhkan !


v
v
v
v
v




v
v
v
v
v




v
v
v
v
v
v
jeng jeng jeng ha nie diye ? camne okey tak ?
yang di tag :)  1: Izyan :)

                                                 2:  Erlita :)

                                                                                                                   





OLDNEW

 photo e10acee6-374b-4577-ba48-d44673cd0b9f.jpg
Adios Earth-lings! Welcome to my blog! Please be nice here n don't forget to follow me, k?

Hello im Shuamoieyy, 18 years young ,(?)
yOu are awesome :) Muuuaacch .
TUTORIAL HERE ♥
bold underline
Find Me:FACEBOOK ♥ FORMSPING ♥ TWITTER ♥ KAWAN BLOGGER ♥ GROUP BBB ♥









Eza
fiey
Esya


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other:
Edit :Shu