Thanxss a lot for Farah :)
2.9.11 ❖ 10:07 PM ❖ 0 talks

hey , nie first time aku cube blogskin , huh ! seharian suntuk aku edit HTML blogskin nie , biaselah orng baru nak belajarkan kan , mungkin tak cantik mcm korang semua , but , aku yakin aku boleh buad ! nielah hasilnye , dulu aku pernah nak cube blogskin nie . tapi aku cepat sangad putus ase ! nasib baek Farah bagi advice kat aku , dan diye tolong ajarkan aku buad pkai blogskin nie . entah tak tahu nak berterima kasih camne kat Farah  .
for Farah thnxss a lot ya . .


OLDNEW

 photo e10acee6-374b-4577-ba48-d44673cd0b9f.jpg
Adios Earth-lings! Welcome to my blog! Please be nice here n don't forget to follow me, k?

Hello im Shuamoieyy, 18 years young ,(?)
yOu are awesome :) Muuuaacch .
TUTORIAL HERE ♥
bold underline
Find Me:FACEBOOK ♥ FORMSPING ♥ TWITTER ♥ KAWAN BLOGGER ♥ GROUP BBB ♥









Eza
fiey
Esya


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other:
Edit :Shu