Freind Request
10.9.11 ❖ 8:41 PM ❖ 0 talks

Assalaimualaikum , ape khabr semue ? sihat ? harap you all dalam sihad sejahtera . Korang nampak ape yang kat atas tuh ? nampak ? klau korang nak tahu lebih lanjut , meh shue story ,
korang napak tak at FREIND REQUEST tu ? napak ?
klau orang tak nampak meh shue besarkan sikit .
ha nie diye ?

nampak ?
actually , shue bukan nak tunjuk kat you all pasal freind request nie ,
sebenarnye shue nak bagitahu kat korang ,yang shue tak approve sape yang shue tak kenal , 
yang pkai pic cartoon , fake and so on,
klau korang nak add jugak , korang boleh mcg kat shue , and shue akan approve orang okey .
that all  .
no jelous , no talking back , just tell me the truth ,
if you don't like me :)
Okey bye !




OLDNEW

 photo e10acee6-374b-4577-ba48-d44673cd0b9f.jpg
Adios Earth-lings! Welcome to my blog! Please be nice here n don't forget to follow me, k?

Hello im Shuamoieyy, 18 years young ,(?)
yOu are awesome :) Muuuaacch .
TUTORIAL HERE ♥
bold underline
Find Me:FACEBOOK ♥ FORMSPING ♥ TWITTER ♥ KAWAN BLOGGER ♥ GROUP BBB ♥









Eza
fiey
Esya


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other:
Edit :Shu