08.06.2011
10.6.11 ❖ 3:05 PM ❖ 0 talks
Hey reader , lame dah shu tak update blog nie kam .
Okey ! ari nie shu nak stOry pasal tarikh nie 08.06.2011
tarikh nie 08.06.2011 , mcm tak percaye .aku dah tue .
OMG ! awal nye .dah masuk 16 tahun . Ramai yang tegor aku tau .Diorang cakap umor dah 16 tahu but perangai mcm budak - budak lagi . HAHA :) okey aku ade celebrate birthday aku tau , nanti aku uplOud gambar2 tuh okey .
























 okey nie jew yang aku boleh uploud untuk korang semua kay .
aku tak tau nak kongsi ape agy untuk korang sume , nie jew yang aku bleh kongsi .
klau ade stOry lagi aku cite kat korang semue okey .
ILOVEUALL <3 <3 <3


OLDNEW

 photo e10acee6-374b-4577-ba48-d44673cd0b9f.jpg
Adios Earth-lings! Welcome to my blog! Please be nice here n don't forget to follow me, k?

Hello im Shuamoieyy, 18 years young ,(?)
yOu are awesome :) Muuuaacch .
TUTORIAL HERE ♥
bold underline
Find Me:FACEBOOK ♥ FORMSPING ♥ TWITTER ♥ KAWAN BLOGGER ♥ GROUP BBB ♥









Eza
fiey
Esya


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other:
Edit :Shu