salah saya
31.5.11 ❖ 1:39 PM ❖ 0 talks
awak , betol cakap awap . saye macam tak hargai awakkan , saye bagi link kat awak untuk dengar lagu nie kan
http://www.youtube.com/watch?v=40hu4yV0P4c&feature=share . saya belom faham maksud lagu nie .
andhen awak suruh saye cuba fahamkan lagu nie ,
Okey saye dengar lagu nie , coz saye hormati awak , saye ikut ape yang awak suruh ,
saye dengar carefully ,
SAYA DA FAHAM .
rupanye lagu nie ade kaitan dengan kita kan .saye cakap dekat awap .
perenpuan yang ade dlam lagu tu ibaratkan saye .andthen , lelaki tuh ,ibaratkan awak kew ?
and awak cakap .

YEYE .
terharunya saye bile awak cakap mcm tuh .
lepas tuh awak tanye saye !
awap fham tak maksud lagu tuh . ?
saye jawab .

dOp ? ce awOp cite .
awak pun cite . . awak cakap KLAU KITE GADUH LAME-LAME NANTI KITA AKAN BAWAK HALUAN MASING-MASING .

saye cakap okey .
saye taknak gaduh ngn awak lame2 .
Okey ,
kiteorang pun chatting la dalam skype . saye banayk ambik gambar  diye ,
nak tengOp ?
jap ea . nanti saye letak .

tengOp r . <3
 chOmelkan diye senyum .
 mase nie saye senjage buad lawak ,nak suruh diye suke .
 HAHA <3



camne , funny tak . HAHA :)
harap awak tak marah lah . .:)

hehe .
Okey , sambung kepada cite tadi kew . 
lepas tuh kan ,
tiba2 jew internet saya jeng ,
OMG ! ! and saya takboley nak chatting n webcem dengan awak lgi ,

so saye ambil keputusan tidor .
kay good bye laptop . 
keecopkan harinye ,
saye bukak fb ,
saye tengOp ade mcm dari awap ,
awak cakap saye tak hOrmati awak sebagai 4we awak kan ,
Okey , saya ngaku saye salah .cOz tak cakap kat awak nak logout ,
bukanye saye nak logout , but internet semalan mcm siput babi .
awak tahu tak . ? ?
kay lah u all , berhenti sekejap ? ? tengOp ape yang aku terang kat kat diye ye .







Okey sambung balik cite . . ? ?
awak saye da taknak gaduh dengan awax lagi tau .
awak tahu tak saye dah banyak sakid kan hati awak kan .
awak pun dah banyak sabar dengan saya kan .

kay saye dah taknak mgajuk2 lagi mcm semalam . .
wax satu jew saye nak cakap kat awak .
saye betol2 sayang kan awak .
SUMPAH <3 .
.


OLDNEW

 photo e10acee6-374b-4577-ba48-d44673cd0b9f.jpg
Adios Earth-lings! Welcome to my blog! Please be nice here n don't forget to follow me, k?

Hello im Shuamoieyy, 18 years young ,(?)
yOu are awesome :) Muuuaacch .
TUTORIAL HERE ♥
bold underline
Find Me:FACEBOOK ♥ FORMSPING ♥ TWITTER ♥ KAWAN BLOGGER ♥ GROUP BBB ♥









Eza
fiey
Esya


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other:
Edit :Shu