ANNIVERSARY
14.5.11 ❖ 11:00 AM ❖ 4 talks
awak , awak . hari nie da masuk 3 bulan kite cOuple la wax , 
saye betOl2 sayang awax . awax2 , awax jangan la always tuduh saye yang bukan2 ,
SUMPAH saye sayang awak , saye setie ngn awax , 
awak2 , sejak kite cOuple kan , mOk saye cakap saye da banyak berubah ,
saye berubah dari segi perangai saye dah tak mcm dulu lagi tau tak wax ,
dulu saye selalu pergi jamming , keluar mlm pegi lepak umOh member2 saye kan ,
But sekarang saye dah tak buat tu semue ,
mungkin saye ikut cakap awak, awax tak bagi dahkan saye pegi jamming kan, kan .
awax2 thank cOz da ubah saye , 

awax2 , saye sayang awax , saye bnyak uat awax sakid hati kan,
awax da bnyak sabar dengan saye kan ,
awax2 , mulai ary nim ,saye da takmO sakid kan hati awax lagi aww ,
saye akan jage awak dengan baex ,
awax2 , awax jangan na sakid kan hati saye  yea . 

saye mengaku , saye memang sensitif cikid bile Orang yang saye sayang kutuk saye depan2 ,
saye harap awax paham perasaan saye ye ,
awax2 , sekali lagi saye cakap SAYE SAYANG AWAK ,
awax enOugh la awax sebut pasal
BOYFRIEND2 saye yang dulu2 tu kay ,
saye dah takmO ingd semue tuh .
yang saye nak ingad cume awax jew ,

ILOVEU EZZUDDIN


OLDNEW

 photo e10acee6-374b-4577-ba48-d44673cd0b9f.jpg
Adios Earth-lings! Welcome to my blog! Please be nice here n don't forget to follow me, k?

Hello im Shuamoieyy, 18 years young ,(?)
yOu are awesome :) Muuuaacch .
TUTORIAL HERE ♥
bold underline
Find Me:FACEBOOK ♥ FORMSPING ♥ TWITTER ♥ KAWAN BLOGGER ♥ GROUP BBB ♥









Eza
fiey
Esya


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other:
Edit :Shu