aku sombong
30.5.11 ❖ 2:14 PM ❖ 2 talks
Okey ! , tajuk aku arinim , sombong , ramai orang cakap aku sombong , ? erk ?
betol kew aku nim sombong ? setahu aku , aku nie seorang yang freindly nak mampus dengan kawan-kawan , ?
aku ? kau nak tahu pasal aku , meh aku beritahu kat kau ea .  sebenarnya aku taksombonglah . cume aku
suke pandang orang mcm nak carik pasal , cOz kau nak tahu kenape ?
sebab aku memang mcm nie la BODOH . aku nie suke berkawan dengan orang yang baek dengan aku , dan bile ade orang yang kutuk aku dri belakang jew aku terus SOUND DIYE BALIKLAH , (takkan nak biar jew kOt )  kau ingad aku suke sangat kew nak kawan dengan orang yang kejar TOP , FAMOUS  . aku tak pandang lah semua tuh . aku Okey jew kawan dengan manusia miskin , kaya , famous , cantik , dan huduh .aku tak kisah langsunglah .asal diye hargai ape yang aku dah lakukan untuk diye . aku okey jew klau ade orang yang sombong ngn aku , Sokey , kau boleh sombong ngn aku kan , WEH , aku pun boleh sombong jugaklah ngn kau SIOK . aku tak suke Orang sOmbong mcm tuh ,
 kay . akhir kate , AKU DOP SOMBONG aku dilahirkan untuk berkawan dengan orang yang ikhlas berkawan ngn aku , tu jew kay . .
klau ade yang terase lepas bace post aku nim , aku mintak maaf ye ,
aku tulis nie pun ikhlas dari hati aku tu jew . aku tak bermaksud apepun untuk menyakitkan hati korang ye
.


OLDNEW

 photo e10acee6-374b-4577-ba48-d44673cd0b9f.jpg
Adios Earth-lings! Welcome to my blog! Please be nice here n don't forget to follow me, k?

Hello im Shuamoieyy, 18 years young ,(?)
yOu are awesome :) Muuuaacch .
TUTORIAL HERE ♥
bold underline
Find Me:FACEBOOK ♥ FORMSPING ♥ TWITTER ♥ KAWAN BLOGGER ♥ GROUP BBB ♥









Eza
fiey
Esya


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other:
Edit :Shu