KEcewa
19.4.11 ❖ 4:23 PM ❖ 0 talks
kOrang na tau ta ?aku ade stOry na cite kat kOrang pasal kawan2 aku ,aku ade kawan kan . diorang semue ta percaye kan aku . kOrang na tau kenape pade hari ahad mase perhimpunan kan aku tengah sakid perut campur pening kepale , and then aku pengsan la . diorang cakap aku pengsan tipu2 , cOz aku tanak duk kat tengah panas . mati2 diorang cakap aku tipu , SUMPAH la aku ta tipu . aku pun tak sedar bile aku jatuh . aku memang terase gile ngn semue kawan2 aku . ta pe nie time aku kan , bile time sex2 mu baru arh mu rase gane sakid ye aku . .
ade lagi cite pasal aku ta puas aty gak ngn kawan2 aku .
kOrang tau pade petang tuh mase aku balik sekolah , aku mengadu lah kat ayah n mOm aku kan ,yang aku sakid perut sangad2 mom aku suh ayah aku bawak aku ke hOspital , ayah aku pun bawak la aku ke hOspital .andthen , dOktOr check2 rupe nye aku kene keracunan mkanan , dOktOr suh aku stay kat hOspital untuk beberape hari , but ayah aku suh aku stay kat situ sehari jew cOz mOm aku n ayah aku ade kerje sibux sangad2 , lagipun tade Orang na jage aku klau aku dux kat hOspital kan .ayah aku cakap lebih baex aku dux umah ade jugax Orang tengOk . untux pengetahuan kOrang semue mOm aku bukak catering , pade ary tuh ade tempahan untuk due ary , that whylah mOm aku buzy . sO aku staylah kat hOspital se hari . petang aku balik umah ,aku punye
BF pun cakap aku tipu masux hOspital , cOz takkan masux hOspital sehary jew . betOl la aku tak tipu kOrang . aku tahu selame nie semue ye ta betOl pasal aku di mate kOrang kan , kalau aku cakp pepe kOrang mesti tak caye kan . ta pe lah aku paham . .


OLDNEW

 photo e10acee6-374b-4577-ba48-d44673cd0b9f.jpg
Adios Earth-lings! Welcome to my blog! Please be nice here n don't forget to follow me, k?

Hello im Shuamoieyy, 18 years young ,(?)
yOu are awesome :) Muuuaacch .
TUTORIAL HERE ♥
bold underline
Find Me:FACEBOOK ♥ FORMSPING ♥ TWITTER ♥ KAWAN BLOGGER ♥ GROUP BBB ♥









Eza
fiey
Esya


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other:
Edit :Shu