APRILFOOL
11.4.11 ❖ 6:11 PM ❖ 0 talks

hey2 , kOrang na tau ta ? nie pasal aku buat aprifull kat kawan2 aku tau . ,
nie aku na stOry a nim .
aku n kawan2 aku , tengah lepax kat skOla . nim mase kiteOrang rehat tau ,
BF aku panggi. aku taudiye ajax aku pegi umOh diye .
cOz diye na balik , and then diye na pegi sukan pulax , . aku pun cakap la kat member aku nim sOrang yang aku na pOnteng pegi balik umOh BF aku kn .
member aku yang sOrang nim kan . memang percaye gile kat aku tau , .
diye maki hamun aku tau , kOrang tahu dieOrang cakap aku pe .

'DA KLAU MU GI MU MEMANG BUKAN KAWANV AKU ARH , AKU DOP NGAKU MU KAWAN AKU , PONTENG AR BENOR MU GI ARH AKU MEMANG AKU DOP KAWAN ARH NGN MU . '

haha memang nakal arh . sapa jew kat BF aku ,
BF aku tanye kat aku 'sure ke nOp pegi umOh baby nim'
aku pun jawab ' gurau jewla . lau pegi pun nanti mOx baby pikir pepe pulax pasal b kam dOp sedap arh ginie lagipun zatty marOs dOs tadi siap maki hamun b kagi aww . ,
BF aku pun jawab ' haha ye dOs hoo dOs dakpe arh ,

lepas tu aku terus balik ke kelas aku , bile aku balik aku terus cakap 'hey mu semue ea kene april full la ,'
member2 aku datang kat aku terus pukul aku n cakap aku bodOh , dieorang percaye mati kat aku , bile aku cakap aku na pOnteng ,
hahaha .
memang nakal arh .
kalau di ingt2n kan balik , suke sOrang aku kO tau dOp . .



OLDNEW

 photo e10acee6-374b-4577-ba48-d44673cd0b9f.jpg
Adios Earth-lings! Welcome to my blog! Please be nice here n don't forget to follow me, k?

Hello im Shuamoieyy, 18 years young ,(?)
yOu are awesome :) Muuuaacch .
TUTORIAL HERE ♥
bold underline
Find Me:FACEBOOK ♥ FORMSPING ♥ TWITTER ♥ KAWAN BLOGGER ♥ GROUP BBB ♥









Eza
fiey
Esya


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other:
Edit :Shu